background background

Arama Sonuçları

Aranan ifade: yavuz selim koleji

İlk Sayfa  Önceki  1 2  Sonraki   Son Sayfa
Valimizden Okulumuzu Ziyaret
Amasya Valimiz Sayın A. Celil Öz okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz girişinde çiçekle karşılanan Valimiz Sayın A.Celil Öz okul müdürümüz Oğuz Köker’den okul hakkında bilgi aldı.
Etiket: amasya valisi, yavuz selim koleji, şehzade eğitim kurumları,

Servis Duyurusu
Sayın velimiz, 2012-2013 servis durumlarıyla ilgili bilgi almak için lütfen bu kısmı inceleyeniz.
Etiket: servis duyurusu, yavuz selim koleji, şehzade kurumları,

Sayın Velilerimiz
Şehzade Eğitim Kurumları Özel Yavuz Selim Top İlköğretim Okulu her sene olduğu gibi bu senede kendini yenileyerek 21.yüzyılın çağdaş modern eğitim anlayışıyla çocuklarımızı geleceğe taşıyacaktır.
Etiket: velilere haber, yavuz selim koleji, şehzade kurumları,

Kurban Yardım Kampanyası
Öğrencilerimizdeki yardımlaşma duygusunu geliştirmek, toplumsal dayanışmayı öğrencilerimize yaşatarak öğretmek amacıyla okulumuz tarafından bir yardım kampanyası düzenlenmiştir.
Etiket: kurban yardım kampanyası, yavuz selim koleji, şehzade kurumları,

Hakkımızda
Yeni eğitim öğretim yılı kayıtlarımızın başlaması münasebeti ile sizleri bu sıcak yuvamıza bekliyoruz.

Vizyonumuz
Gelişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi; eleştirmekle kalmayıp çözümler üretebilen bir nesil oluşturmayı hedeflemektir.

Misyonumuz
Sektöre, milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insan yetiştirmektir.

Okulumuz Gazileri Unutmadı
Okulumuz 2-B sınıfı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesini ziyaret etti.
Etiket: yavuz selim koleji, yavuz selim koleji gaziler haftası,

İlk Sayfa  Önceki  1 2  Sonraki   Son Sayfa

Şehzade Eğitim Kurumları | Yavuz Selim Koleji